سفارش تبلیغ
صبا ویژن

یاوران کتاب

 

5 دلیل بهتر بودن کتاب های چاپی نسبت به کتاب های الکترونیکی:

 همان گونه که اکنون روزنامه های چاپی به سمت الکترونیکی شدن گرایش دارند و آینده آن ها به طو ر جدی مورد بحث است، در مدت کمتری چنین اتفاقی برای کتابهای چاپی می افتد. هر چند که همواره کتاب­های چاپی و الکترونیکی با یکدیگر مقایسه می شوند و دلایلی برای برتری یکی بر دیگری، ذکر می گردند. اما آن چه که مهم است محتوای کتاب مورد مطالعه می باشد.

احساس ، بسته بندی، به اشتراک گذاری، نگهداری و کتاب­های دست دوم پنج دلیل برای برتری کتاب های چاپی نسبت به کتاب های الکترونیکی است.

در ذیل 5 دلیل شرح داده خواهد شد که بر بهتر بودن کتاب های چاپی نسبت به کتاب های الکترونیکی دلالت می کند:

1- احساس: کتابهای چاپی احساس خوبی در دستان شماست. حتی بهترین کتابخوان الکترونیکی طراحی شده در مقایسه با کتاب های چاپی، ابتکاری سرد، سخت و بی روح است. هیچ کتابخوان الکترونیکی­ ای نمی تواند خاطرات کتاب در دست شما را برایتان مرور کند.

2- بسته بندی: گاهی برخی کتاب های الکترونیکی بعضی تصاویر را در جلد رو یا پشت کتاب های الکترونیک از دست می دهند. اما کتاب های چاپی در مقایسه آن ها بسته بندی و طراحی جلد زیباتری دارند. به طور مشابه می توان به صحافی کتاب یا سبک حروف اشاره داشت که با دقت زیادی توسط شرکت ها برای کتابهای چاپی شان انتخاب می شود، که تجربه متفاوتی را در خواندن به خواننده القا می کند. اگر کتاب های الکترونیکی این ویژگی را به مبارزه می طلبند، نیاز است که آن ها به  گزینه ای منحصر و بومی با فرمت الکترونیکی تبدیل شوند. برای ایده گرفتن می توان به آن چیزی که Arcade Fire با انتشار  الکترونیکی آخرین آلبوم خود انجام داد، اشاره کرد.که آلبوم خود را با دفترچه ای قابل دسترس در یک سی.دی مطابقت داد و آن را به عنوان "یک کار هنری همگام" نامگذاری کرد که شنوندگان را قادر می ساخت در حالی که به اشعار گوش می کنند از طریق آی پاد یا آیفون  به متون اشعار، عکس ها یا پیوند ها دسترسی داشته باشند.

Skip Knox بیان می کند:"ما به نسلی جدید از نویسندگان و ناشران نیاز داریم که آثار هنری جدید را در کنار تکنولوژی به وجود آورند."

 

ادامه مطلب...

  کتابخانه بزرگ اینترنتی انهار :

 جهت دسترسی به این کتابخانه میتوانید از لینک زیر استفاده نمائید.

 http://elib.anhar.ir

این کتابخانه  امکان جستجو در مشخصات و متن کتابها

 را بطور دقیق به محققین ارائه میدهد.

جستجو بر اساس موضوع، عنوان و  نیز نویسنده هر کتاب میباشد.

موضوعات ارائه شده در این کتابخانه:

عقاید 

احکام و فروع دین 

سیره معصومین علیهم السلام 

زندگی اصحاب معصومین علیهم السلام و علمای دین 

دعا و عرفان 

قرآن و تفاسیر 

عزاداری 

حدیث 

نهج البلاغه 

داستان 

اخلاق 

آثار شهید مطهری 

متفرقه 

 


                          

جملات قصار از نهج البلاغه:                                             

وَ قَالَ ع إِنَّ هَذِهِ اَلْقُلُوبَ تَمَلُّ کَمَا تَمَلُّ اَلْأَبْدَانُ فَابْتَغُوا لَهَا طَرَائِفَ اَلْحِکَمِ

و فرمود ( ع ) : این دلها هم ملول مى‏شوند ، آنسان ، که تن‏ها ملول مى‏شوند . پس براى شادمان ساختنشان سخنان نغز و حکمت‏آمیز بجویید .

 وَ قَالَ ع کُنْ سَمْحاً وَ لاَ تَکُنْ مُبَذِّراً وَ کُنْ مُقَدِّراً وَ لاَ تَکُنْ مُقَتِّراً

و فرمود ( ع ) : بخشنده باش و اسرافکار مباش و میانه‏رو باش و سختگیر مباش .

 وَ قَالَ ع لِسَانُ اَلْعَاقِلِ وَرَاءَ قَلْبِهِ وَ قَلْبُ اَلْأَحْمَقِ وَرَاءَ لِسَانِهِ قال الرضی و هذا من المعانی العجیبة الشریفة و المراد به أن العاقل لا یطلق لسانه إلا بعد مشاورة الرویة و مؤامرة الفکرة و الأحمق تسبق حذفات لسانه و فلتات کلامه مراجعة فکره و مماخضة رأیه فکأن لسان العاقل تابع لقلبه و کأن قلب الأحمق تابع للسانه

و فرمود ( ع ) : زبان خردمند آن سوى دل اوست و دل بى‏خرد آن سوى زبانش. رضى گوید : این از معانى عجیب و شریف است . مراد این است که عاقل زبان نمى‏گشاید مگر پس از آنکه با اندیشه و فکر خود مشورت کند و بى‏خرد ، سخنان بیهوده‏اش بر فکر و تأمل و اندیشه‏اش پیشى گیرد . گویى زبان عاقل ، تابع دل اوست و دل احمق ، تابع زبان اوست

 وَ قَالَ ع عَجِبْتُ لِمَنْ یَقْنَطُ وَ مَعَهُ اَلاِسْتِغْفَارُ

و فرمود ( ع ) : در شگفتم از کسى که از رحمت خداوند نومید مى‏شود و حال آنکه ، توان آمرزش خواستنش هست .

 وَ قَالَ ع اَلْقَنَاعَةُ مَالٌ لاَ یَنْفَدُ قال الرضی و قد روی هذا الکلام عن النبی ص :

و فرمود ( ع ) : قناعت ثروتى است که از میان نرود . این سخن از پیامبر ( ص ) هم روایت شده است .

 وَ قَالَ ع اَلصَّبْرُ صَبْرَانِ صَبْرٌ عَلَى مَا تَکْرَهُ وَ صَبْرٌ عَمَّا تُحِبُّ

و فرمود ( ع ) : صبر بر دو گونه است : یکى صبر در آنچه آن را ناخوش مى‏دارى و یکى صبر از آنچه دوستش مى‏دارى

 وَ قَالَ ع لاَ تَسْتَحِ مِنْ إِعْطَاءِ اَلْقَلِیلِ فَإِنَّ اَلْحِرْمَانَ أَقَلُّ مِنْهُ

و فرمود ( ع ) : از بخشش اندک شرمنده مباش ، زیرا نومید ساختن ، اندکتر از آن است .

 وَ قَالَ ع لاَ یَتْرُکُ اَلنَّاسُ شَیْئاً مِنْ أَمْرِ دِینِهِمْ لاِسْتِصْلاَحِ دُنْیَاهُمْ إِلاَّ فَتَحَ اَللَّهُ عَلَیْهِمْ مَا هُوَ أَضَرُّ مِنْهُ

و فرمود ( ع ) : مردم ، هیچیک ، از امور دینى را براى بهبود امور دنیوى ترک نکنند جز آنکه ، خداوند برایشان وضعى پیش آورد که زیانش بیش از سودش باشد .


 

                  

آنگاه که تنها شدی و در جستجوی یک تکیه گاه مطمئن هستی بر من توکل کن (نمل آیه 79)
آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمیشوی به من امیدوار باش (زمر آیه 53)
آنگاه که در پی تعالی و کمال هستی نیتت را پاک و الهی کن (فاطر آیه 29)
آنگاه که سرمست زندگانی و مغرور به آن شدی به یاد قیامت باش (فاطر آیه 5)
آنگاه که دوست داری به آرزویت برسی به درگاهم دعا کن تا اجابت کنم (غافر آیه 60)
آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد به یاد من باش که من همواره به یاد تو هستم (بقره آیه 152)
آنگاه که روحت تشنه راز و نیاز است آهسته مرا بخوان (اعراف آیه 55)


 

 روشهای موثر برای رسیدن به خودباوری :

باور کردن خود یکی از اولین قدم ها به سمت موفقیت است. اگر به خودتان اعتماد نداشته باشید، موفق شدن در کارها خیلی سخت می شود.
مراحل
*1- یک شعار برای خود انتخاب کنید و هر روز آنرا برای خودتان تکرار کنید.
*2-یاد بگیرید که نظر شما تنها نظری است که اهمیت دارد. افکار و نظرات بی اهمیت دیگران را کنار بگذارید. فقط خودتان هستید که باید واقعیت زندگی را برای خود آشکار کنید.
*3- در محل کار، مدرسه یا خانه نظرات خود را بیان کنید. وقتی در ارتباطات خود با دیگران مطیع و سلطه پذیر نباشید آنوقت به خود و نظراتتان اعتماد و اطمینان پیدا می کنید.
*4-همه چیز را امتحان کنید حتی اگر ندایی در ذهنتان بگوید که ممکن نیست. حتی کوچکترین پیروزی ها می تواند به شما اعتبار ببخشد و باعث شود دفعه بعدی که با یک مشکل یا هدف روبه رو شدید بیشتر به خودتان اعتماد کنید.
*5- رفتارهای دفاعی را کنار بگذارید. وقتی به خودتان می گویید که نمی توانید به یک هدف خاص در زندگیتان برسید، قبل ازاینکه حتی تلاشی کرده باشید اجازه می دهید که شکست بخورید. پس این رفتارها را کنار بگذارید و همیشه متضاد این را به خودتان دیکته کنید.
*6-دور و برتان را با افرادی پر کنید که تحسینشان می کنید. وقتی با کسانی هستید که افراد موفقی هستند بیشتر می توانید خودتان را باور کنید. از این افراد کمک بخواهید تا به شما نشان دهند که چطور برای رسیدن به اهدافشان تلاش کرده اند.
*7- برای خودتان هدف تعیین کنید. وقتی هدف داشته باشید کنترل در دستان شماست.

*8- باید تشخیص دهید که چه موقع به هدفتان می رسید تا به بالا بردن اعتماد به نفستان کمک کند.
*9-دلیل شکستتان را پیدا کنید. برای هر کسی پیش می آید که نتواند به هدفی دست پیدا کند اما اگر از شکست هایتان درس بگیرید احتمال موفقیتتان بیشتر می شود.

*10-برای قضاوت درمورد موفقیتتان انتظارات واقع بینانه داشته باشید. قبل از اینکه برای دویدن آمادگی جسمانی لازم را پیدا نکرده باشید نباید از خودتان توقع داشته باشید که بتوانید 4 کیلومتر را بدوید.

-11* به انتقادات گوش دهید اما اجازه ندهید متقاعدتان کند که کمتر از آن چیزی هستید که واقعا هستید. بعضی منتقدان برای بزرگ تر جلوه دادن خودشان دوست دارند شما را خرد کنند اما خیلی های دیگر هم هستند که توصیه های انتقادی بسیار خوب در اختیارتان می گذارند که به کمک آن می تواند خودتان را ارتقاء دهید.
-12*
وقت و انرژیتان را به دیگران اختصاص دهید. وقتی اینکار را می کنید، فیدبک مثبت از طرف مقابل دریافت می کنید و احترام آنها را به دست می آورید. با این روش خودتان هم کم کم احترام بیشتری برای خودتان قائل خواهید شد.
-13*
خودتان را باور کنید تا بهترین باشید.

 نکات:

* اجازه ندهید دیگران اعتماد به نفستان را پایین بیاورند.
* اگر کسی به شما گفت که فلان کار را نمی توانید بکنید، حرفش را باور نکنید
.
* نقاط منفیتان را مثل هدف تیراندازی بدانید و تا می توانید به سمت آنها تیر شلیک کنید. این باعث می شود اعتماد به نفستان بالا رود
.

*قبل از اینکه خودتان را باور کنید باید خودتان را بشناسید. باید بدانید که چه چیز برای شما بهتر عمل میکند.
*اگر می خواهید به خودتان ایمان پیدا کنید باید خوب با زیر و بم شخصیتتان آشنا شوید
.

منبع:

www.mardoman.net


تولدت مبارک

این گلها تقدیم به تو...

 

خواستم برایت هدیه بگیرم
گل گفت: که مرا بفرست که مظهر زیباییم
برگ گفت: که مرا بفرست که مظهر ایستادگی ام
بید گفت: که مرا بفرست که مظهر ادبم که همیشه سر به زیر دارم
به فکر فرو رفتم و
سرم را به زیر انداختم به ناگاه قلبم را دیدم
که بهترین چیز در زندگیم هست
به ناگه فریاد زدم
که قلبم را می فرستم چون
قلب
خود زیباست، مظهرایستادگیست
سربه زیرو با نجابتست
تولدت مبارک

عزیزم تولدت مبارک

از طرف خواهر کوچکت

فرستنده این پست خواهر نویسنده وبلاگ


 

 

بگذارید هر کس بر مبنای باور، فکر، آرزو، مطالعه و دانسته های خود قضاوت کند، نه اینکه شخص طوطی صفت گفته دیگران را بازگو کند.((دیل کارنگی))

 دو کلمه آری و نه که تلفظ شان آسان است، کلماتی هستند که برای ادای آنها اندیشه و مطالعه فراوان لازم است.         ((پتیاگور))

 اندیشه شاعرانه تنها خواب و خیال نیست، بلکه نتیجه مطالعه، تجربه، حافظه و شناخت جهان است.

                            ((گئورگ ویلهلم فریدریش هگل))

 انسانی که عزم به تنها زیستن نموده است، باید از خانه و کاشانه خویش به همان نسبت دوری جوید که از جامعه. من به هنگام مطالعه و نوشتن، احساس تنهایی نمی کنم، هرچند که در اطرافم هیچ کس نباشد. اما اگر کسی می خواهد تنها باشد، ستارگان آسمان را به او نشان بده.

                                 ((رالف والدو امرسون))

 مطالعه، یگانه راهی است برای آشنایی و گفتگو با بزرگان روزگار که قرن ها پیش در دنیا به سر برده و اکنون در زیر خاک منزل دارند.((دکارت))

 مطالعه ای که روی صد میلیونر خود ساخته انجام شد، تنها یک وجه مشترک را بین آنان نشان داد. همه این مردان و زنان بسیار موفق، تنها خوبیهای مردم را می دیدند.                   ((ژاک ویزل))

 مطالعه اجمالی و جزیی در فلسفه، فرد را به تفکر و بی دینی وا می دارد، اما اگر به فلسفه عمیق بیندیشد او را به سمت دین متوجه می سازد.                                        ((فرانسیس بیکن))

 هوش و استعداد خود را پرورش بده، اما نه از راه مطالعه صرف، بلکه با تفکر توام با عمل. تمایل بیشتر دانشمندان به مطالعه شبیه تلمبه است؛ خالی بودن مغزهای خودشان موجب می شود که افکار مردم دیگر را به سوی خود بکشند؛ هرکس زیاد مطالعه کند به تدریج قدرت تفکر [ خود ] را از دست می دهد.((آرتور شوپنهاور))

 از قلم افتادن یک اندیشه خوب بسیار بهتر از بیان چیزی است که به هیچ وجه ارزش مطالعه ندارد.((آرتور شوپنهاور))

 هنگامی که مطالعه می کنیم شخص دیگری به جای ما فکر می کند؛ ما تنها جریان ذهنی او را تکرار می کنیم.((آرتور شوپنهاور))

 گاه اتفاق می افتد که شخصی که فراوان - یعنی تقریباً تمام روز را – مطالعه می کند و در فواصل آن هم وقت خود را با سرگرمیهای خالی از تفکر تلف می کند، به تدریج توان خوداندیشی را از دست می دهد.((آرتور شوپنهاور))

 هنگامی که شخص فقط مطالعه کند و سپس درباره آنچه مطالعه کرده به تفکر نپردازد، مطالعه اش عمق نمی یابد و بخش اعظم آن از دست می رود.((آرتور شوپنهاور))

 شرط مطالعه کتاب خوب، نخواندن کتاب بد است؛ زیرا زندگی کوتاه است و فرصت و توان محدود.((آرتور شوپنهاور))

 


 

 

 

 

                                        بسمه تعالی

        برگزاری یازدهمین نشست" یاوران کتاب" در پول کجور :

 یازدهمین نشست یاوران کتاب در روز سه شنبه مورخ 19/5/89 با حضورآقای نورمحمدی بخشدار کجور، آقای ساروی ریاست آموزش و پرورش کجور، حاج آقاجلالی مجد امام جماعت محل، آقای شهباز خزایی مسئول پایگاه بسیج برادران پول کجور، آقای صادقی عضو شورای کجور، آقای زالپولی عضو شورای پول کجور،آقای اسحاقی کارشناس فرهنگی و هنری اداره آموزش و پرورش و خزایی مسئول کتابخانه عمومی پول کجور درمحل بخشداری کجور برگزار شد.

 پس از قرائت کلام الله مجید، آقای نورمحمدی بخشدار کجور ضمن خوش آمدگویی به حضار، حلول ماه مبارک رمضان را تبریک گفتند و بیان داشتند:

 این ماه، ماه غفران و رحمت الهی است.ماهی است که همه ما جزء مهمانان این خوان ضیافت الهی هستیم. ماهی که خداوند تمامی نعمات خود را برای بندگانش فراهم نموده، به طوری که بازخورد تمامی افعال خوب ما در این ماه مبارک، ضمن اینکه ذخیره الهی برای مامحسوب می شود باعث سلامتی جسم و جان ما نیز می شود.

ایشان همچنین ضمن ایراد سخنانی در رابطه با اهمیت برگزاری اینگونه جلسات عنوان داشتند: با پیگیرهای مستمر و همت مضاعف "یاوران کتاب" می توان بستر مناسب جهت ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی بین نوجوانان و جوانان را فراهم نمود.

 

ادامه مطلب...

 

چهره زشت نفرت

معلم یک کودکستان به بچه های کلاس گفت که میخواهد با آنها بازی کند . او به آنها گفت که فردا هر کدام یک کیسه پلاستیکی بردارند و درون آن به تعداد آدمهایی که از آنها بدشان میآید ، سیب زمینی بریزند و با خود به کودکستان بیاورند.

فردا بچه ها با کیسه های پلاستیکی به کودکستان آمدند .

در کیسهء بعضی ها 2 بعضی ها 3 ، و بعضی ها 5 سیب زمینی بود.
معلم به بچه ها گفت : تا یک هفته هر کجا که می روند کیسه پلاستیکی را با خود ببرند .

روزها به همین ترتیب گذشت و کم کم بچه ها شروع کردند به شکایت از بوی سیب زمینی های گندیده . به علاوه ، آن هایی که سیب زمینی بیشتری داشتند از حمل آن بار سنگین خسته شده بودند .

پس از گذشت یک هفته بازی بالاخره تمام شد و بچه ها راحت شدند.
معلم از بچه ها پرسید : از اینکه یک هفته سیب زمینی ها را با خود حمل می کردید چه احساسی داشتید ؟
بچه ها از اینکه مجبور بودند ، سیب زمینی های بد بو و سنگین را همه جا با خود حمل کنند شکایت داشتند.
آنگاه معلم منظور اصلی خود را از این بازی ، این چنین توضیح داد :
این درست شبیه وضعیتی است که شما کینه آدم هایی که دوستشان ندارید را در دل خود نگه می دارید و همه جا با خود می برید . بوی بد کینه و نفرت قلب شما را فاسد می کند و شما آن را همه جا همراه خود حمل می کنید . حالا که شما بوی بد سیب زمینی ها را فقط برای یک هفته نتوانستید تحمل کنید پس چطور می خواهید بوی بد نفرت را برای تمام عمر در دل خود تحمل کنید؟

مجله زن روز


 

بسمه تعالی

 فرارسیدن ماه مبارک رمضان ماه خدا ، ماه رحمت و مغفرت ، ماه نزول قرآن ، ماه دعا و استغفار، ماه کسب تقوا و فضایل انسانی ، ماه آشنایی با کتاب آسمانی وماه شهادت شاه مردان مولای متقیان حضرت علی ابن ابی طالب (ع) و ماه توبه و انابه بر همگان گرامی باد.          

    امیدکه توفیق بندگی شامل حالمان باشد

        ماه رمضان،قطعه‌اى از بهشت

ماه رمضان در هر سال، قطعه‌اى از بهشت است که خدا در جهنّم سوزان دنیاى مادّى ما آن را وارد مى‌کند و به ما فرصت مى‌دهد که خودمان را بر سر این سفره‌ى الهى در این ماه، وارد بهشت کنیم. بعضى همان سى‌روز را وارد بهشت مى‌شوند. بعضى به برکت آن سى‌روز، همه‌ى سال را و بعضى همه‌ى عمر را. بعضى هم از کنار آن، غافل عبور مى‌کنند که مایه تأسّف و خسران است. حالا براى خودشان که هیچ، هر کس که ببیند این موجود انسانى، با این همه استعداد و توانایىِ عروج و تکامل، از چنین سفره‌ى با عظمتى استفاده نکند، حق دارد که متأسّف شود. این، ماه رمضان است. ماه ضیافت اللَّه است. ماه لیلةالقدر است.

                   ادامه مطلب...